Saturday, January 1, 2011

| Thanks 2010. Welcome 2011

welcome to 2011.

hello people and followers!

welcome to 2011 yeah.! really proud.macam biasa I tidak seperti orang lain memasang niat atau azam baru. tidak perlu itu semua. takut apa kita hajati tidak dapat dilaksanakan. I pon tak suka sangat bila ianya terus bertangguh. hehe.bila berakhirnya tahun ini, satu pengharapan moga apa I lalui boleh ditempuh dengan sebaiknya. lately, I asyik tangguh je nak post entry. tapi kali malam ini juga I kene post juga sementara 1 Jan masih ada lagi. sambil dengar lagu We are all prostitute by Croockers. Jadi dengan lincahnya I menaip seperti piano.(related ke?) sejak I tengok drama Nodame Cantible ni, asyik nak main piano je. Lagipun dari kecil lagi I memang minat alunan muzik piano dan gitar. sebab muzik nya sepert natural yang datang dari hati.hehe. seperti contoh Richard Clayderman.. sungguh mengasyikkan. sampai I dah repeat lagu tak tao berapa puluh kali.hehe ^__^



off to Pizza Hut

 pizza time. kononnya sempena sambut New Year! yeah my fav. sampai mengah I makan. I dah minta belanja sebab pointer I dapat still maintain. kalau naik sikit dah merasa Kenny Roger. TQ for short bonda.haha.
tadi order boleh tahan lah banyak nya.
3piza,brownies,spagetti,mocha frappe,mango lassi, etc.
yeah esok I dah balik ke Bandar Penawar my 2nd homie.
here I come!!! can't wait to see my friends there!



tahniah kepada 'keli oh keli'
anda followers yg ke 299 yg I cari.
masih ingat akan entry I yang follower yang ke199?
dalam masa 17 hari hari saja I sudah mencapai followers ke 299.
sebelum-sebelum ini mengambil masa 28 hari untuk cpai followers yang ke 199.
adakah selepas ini I boleh capai angka 399 dalam jangka masa yang lagi singkat?
tunggu je lah ye(!)


*salam takziah kepada Faizal Yusuf(adamaya)



7 comments:

KELI OH KELI said...

Haha..tq Arine...X sangka pulak bertuah dapat jadi Follower ke 299 blog awk nie..Semoga selepas ini ada yg bertuah menjadi follower anda ke : 399..499..599..699.799..899..999...dan ke angka infinity hendaknya...

Semoga tuan blog ini sukses selalu,murah rezeki,hepy dan sihat selalu...

Akhir kata..terima kasih atas penghargaan anda...i am really appreciated!!! tq my fren......!!

nub said...

wooh.tahniah! salam 2011

zOeY zAu YaH said...

arineee!!! sukenye kek itam hape nama tu..huhu kempunan terus..nape lah dlm gamba u ade..hahaha..

Arine Romano said...

KELI OH KELI:
hehehe..ok..u re welcome..
i pon ta xpct gk u dpt..
i check lek da 302 org td..
ta pasan da 299..
kne lak thn bru kn...
super duper lucky!!!

Arine Romano said...

nub:
hehehhe...
tQ for short u!!!
mne u mghilang?
snyp je ea...

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH :
hahahha...
ni brownies and atsnyer de icekrim vanila..
brownies ni vry smooth..
sdpla kn..
try lah kt pizza hut..
bru rm8 sumting..

FaiZaH YaaKuB said...

anda di tag ke http://www.izamirridzwan.com/