Thursday, December 16, 2010

| folowers yang ke 199

(siapa belum blogwalking silakan ye!)
hello pretty people, 

morning (1.12am)!!! tahniah kpd followers baru I. ingat lagi tak pasal entry I follower ke 99? I dah target untuk followers yg ke 199 dalam masa sebulan dua macam tu lah.tapi dalam masa 28 hari I dapat jumpa 100 followers..so, kepada Aran pada I you are the lucky man for today..hehhe..so, followers yg ke 199 dah ada. sekarang untuk followers yg ke 299? siapa yer? tunggu saja ok?mana tahu esok dah ada calon yg ke 299?heheh ^____^







,___,
[O.o]
/)__)
-"--"-  yg bertuah memang I bagi burung hantu kesayangan I ok(!)


13 comments:

Chuck Revenge said...

hahaha. balik2 muka si aran nie.
follower i yg ke 99.

Aweyn said...

wah dlm masa 28 hari? amazing. hehe

aRaN said...

cilakak chubk perli aku!!!! hahaahaha xsengaja wei!!!

aRaN said...

chuck*

aRaN said...

lupa nak ucap tima kaseh kat tuan pya blog plak...suma chuck pya pasl la ni hehehehhe

tq noh

p/s gila bapak besar gambar muka aku hahahhaha

Arine Romano said...

Chuck Revenge:
hehehe..u knl ke si aran.alahai..dy brtuah kt blog i ni,,

Arine Romano said...

Aweyn:
tahu tak pe u..i pon tak xpect 28harii je dr jngkaan i yg sbenar...

Arine Romano said...

aRan:
heheheh..same2..ala..chuck tu dgki je ngn u..bese lahh..dy kn tak dpt..hehehhe

aRaN said...

knl la..aran follower dia ke 99 kikikiki

Arine Romano said...

aRan:
ouhh ye ew??hahha..ok la tuh..u yg ke 199..mmg cntik sgt lahh tu..kbtulan i ngn chuck kwn bekk..

Budak Giler Cadbury said...

ala kau aran ... bangge la 2 ..
satg masok kat fb la 2 ..

Zulfahmi Abidin said...

^_^

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Chuck Revenge said...

dia saje jer suruh u buat macam i. semua dia nak interframe. HAHA.