Friday, January 7, 2011

| I am totally changed.

I have so many friends
remove to 'why do I still feel so alone'



hello pretty people and followers.

hari ini hari Jumaat dan pada pagi ini I menaip blog kesayangan I ni. really missing you. sudah 6 hari I berada di Bandar Penawar. malangnya I sekarang jarang nak online macam dulu. apa-apa pun I try very hard to post my entry even for short sentences. so far everything is ok. cuma sekarang I kene terima dengan perubahan besar dalam hidup I selama ini. sejak dalam mimpi(maaf, tidak dapat dinyatakan dalam bentuk penulisan kerana ianya amat dasyat) itu muncul I sukar tidur. tapi semalam dengan kata-kata member-member rapat I itu hanya mainan tidur. tapi I yakin itu hanya petunjuk I buat kali pertama dan harap itu lah yang terakhir.



WITCH YOO HEE


korean drama 16 episod.
witch bermaksud perempuan sihir.
sekarang I dah tengok episod yang ke 12.
sejak I jarang online ni drama ini lah yang I layan
padahal dah ada dalam lappy I sejak berkurun lamanya.
baru sekarang I nak layan.
best sangat jalan ceritanya sampaikan roomates I pon suka gak ngn cerita ini.
harap lepas ni story ni keluar kt tv lak.
lagu dalam drama ni pon sedap dan sesuai dengan jalan ceritanya.
so, wajib tengok ye.


7 comments:

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ korean addict ni...ish3x...best sgt ke cite korea ni..adik org pun giler korean..

Budak Giler Cadbury said...

sent kat i movie 2 :)

ARJUNA.Inc said...

hurm..mmpi yg bek salu dtag dri ptunjuk tuhan..tp kalo dasat 2..permainan tdur syaitan je 2..besekan amik wudu k sblum tdo..=)

nub said...

dah layan dah cta ni.syok2

KELI OH KELI said...

wah...cambest ja crita ni...
oh...andainya ada masa..... :)

Puteri Zaza said...

korean addict jgk...tp zaza lama xtgk sjk tv rosak..hukhuk

zOeY zAu YaH said...

u mimpi dasat? kdg2 mimpi hanya mainan tp kdg2 betul..bykkan berdoa insyaallah everything will be ok =)

u jrg on9 keee..patutlah senyap je hihi..