Tuesday, December 14, 2010

| lelaki tak betul

jadi LELAKI tu cakap  biar betul(!)

hello followers and silent readers(!)

haha.especially to girls yeah. You all pernah jumpa tak lelaki suka cakap besar atau kalau dia bercerita mesti dia rasa bagus sangat?haha. I da jumpa beberapa la kaum adam seperti ini. So, tahniah lah lelaki yg tidak seperti ini ye. I paling pantang kalau lelaki bercerita  tentang keburukan Ex-gF dia.cerita kt I tak nak cam 2 lori lak kan.grr. I pon relakan je la mendengar. dia kalu bercerita memang macam perempuan suka mengata orang sana sini. kalau boleh ada je lah yang tak kena. semua orang dia rasa tak betul. tak suka orang sana lah, tak suka orang sini lah. Boleh lak dia mengata kawan baik I sendiri. Memang tidak patutkan orang macam dia nih. pernah dia suruh I tengok FB ex-gf dia.memang cantik bertudung.dia kata lagi, perempuan tu bertudung sebabkan dia.kalau tak. perempuan tu tak bertudung.(yekew?) I pon iyekan ajelah.lepas tu, dia kata Ex-gf dia add FB dia.Ntah macam mana dia kata dia tak app pon FB Ex-gf dia. siap cerita nak removed kalau FB ex-gf dia ada dalam list friends.err.tapi I nampak tadi Ex-gf dia dah bertegur baik dgn dia kat wall. Tambahan lagi dia boleh reply lagi tu.I dah mula pelik.kata nak nak removed.Tp...ha..You all fikir la sendiri. I memang akui dia baik dari segi kawan kot. Tapi kalau dah cerita lebih lagi-lagi pasal Ex-gf ni, I malas dah nak ambil port. Kau ingat, kau dah bagus nak tunjuk EGO kaw kt perempuan! bak kata BFF kau, "jangan nak menggedik sangatla..." bahahhahaha o.O" dah malas nak layan orang macam kau.grr T____T


mood: biasa sahaja.tapi kepala sakit lagi.grr

p/s: 'harapan' belum terlaksana tidak penat menunggu

20 comments:

Kairel Keflee said...

owh plis.he's not a man.

natasya eddie said...

betul.setuju sgt.lelaki suka ckp psl ex die orang

Budak Giler Cadbury said...

yup i sgt setuju ..
ble tgh syg sume nye ok...
tp bile da tade pape ckp mcm2 kan..
i pon pena kena cmni u

Arine Romano said...

ayie: yeah..u rite la(!)

Arine Romano said...

natasya eddie: hahahah..i pon ta pnhla nk cer kburukn ex ni.diri sndiri ta bgus!

Arine Romano said...

nina: hahahaa..ni bkn skali u!!de lg 2 3 org i lom citer.pngai sume nk bgus lah!

Farhan Ibn Yahya said...

haha...menarik2...
nak tau gak sape laki tue...

Dayana Binti Mohd Sirat said...

hahaha..ini olang..ko jgn layan sgt ar..
buat kwn leh, jgn wat geng..hahaha
ade gak laki cm ni ek..kekekee..layannn...

Arine Romano said...

farhan: haahahah..nk tao?kaw buleh ak doe spe...eehehehe

Arine Romano said...

dayana: ahahha.tol2.kwn cmni mmg harus dilyn..smpi kpale ak ni skit time mnaip!grr

natasya eddie said...

tau xpe.maybe lelaki rse bangga kot cerita pasal ex die org :p ahah

Aweyn said...

llki ckp besar plg dibenci wanita.

zOeY zAu YaH said...

menci laki mcm tu.rasa nak ckp "diamlah kau!" hahaha

Arine Romano said...

natasya eddie:
nk bawak ke mane bgge2 ni..
ta yah lah..i da sound 'baik' ngn dye.bahahhhaa

Arine Romano said...

aweyn:
yeahh..btol tu aweyn.pling pantang dlm idup i.grrr

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH:
bahahaha..ikot kn ati kn nk ckp cm tu..tp pk mmbe2.ta smpi ati gk..err

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH:
bahahaha..ikot kn ati kn nk ckp cm tu..tp pk mmbe2.ta smpi ati gk..err

little cart00n said...

alahai..lelaki oh lelaki..

Arine Romano said...

little cartoon:
bahahha..u dgr pon letih kn kn...

ARJUNA.Inc said...

gler r laki cm2..haih...tp awk pn bgus gak tmpang dgar..npe x kasi sound direct je..bru berasap telinga dia..hishh..hishh..