Tuesday, December 14, 2010

| KL trip (!)

hello pretty people,

I bercuti selama 3 hari 2 malam.so, sorry sangat kepada member2 yang tanya mana FB I.haha.I ada lagi.
saja bagi FB I ni cuti.sebab hari ahad pon dia 'bekerja'.I pergi tgk autoshow di PWTC. so, tak semua pic I
post disini dan tak banyak juga I snap pic sebab ramai sangat orang kerana last day.biasalah.last day lah orang kelam kabut nak datang.Tujuan kesana mahu tengok Bumblebee.


 pintu masuk

perjalanan ke pintu masuk ni pon kene berjalan hampir 500 meter. 


ini kereta pertama kami kunjungi. superb orange(!)


 Lotus(!)

 proton Emas
I like it.so cute(!)
ini adalah kereta proton 5 pahlawan melayu Melaka.
Tuah(tengah), Jebat(kiri atas), Lekiu(kanan atas)
Kasturi(kiri bawah) dan Lekir(kanan bawah) 

 ini proton Satria R3

 .ini lah tujuan utama nak pergi tengok autoshow sebab ada Bumblebee.
haha



ini pertandingan mereka cipta inovasi kereta proton. 



 ini Produa Bezza. I suka dalam nyer.damn cool

dari Mutiara Motors.tapi ada satu kereta sahaja.

pic no4, hanya separuh kereta sebenar direka cipta. 

 I bangga dengan tokoh ini.

lepas saja tengok autoshow, terus makcik I decided nak pergi Genting Highlands.
so, I pon nak sangat pergi, sebabnya tak pernah jejak.haha.
tak pasal2 I kena gelakkan sebab tak pernah pergi..
err.I kisah apa kan.uh,, Then semasa on the way tiba-tiba kereta pacik I tersangkut tengah jalan pulak.
tak tahu kenapa, I bukan arif bab kereta punya masalahkan.
tapi dekat selekoh situ ada abang mekanik dah standbay kat situ.so, maybe banyak berlakunya kereta buat hal.abang tu lah yang repair kereta pacik I. I terfikir belum masanya I nak g GH.separuh jalan je.lagi 15km nak sampai. jadinya naik lah cable car.haha.seriously, I tak pernah naik. makcik I tanya I dulu I ni gayat ke tak kan.so, I macam 50/50.tapi buat rilek je la kan.masa da naik tu, ala...tak rasa takut, lagi best ada la..haha..sampai naik cable car je I sempat snap sebab hp I bateri dah merah.sampai sane dah lewat petang.disana makin malam makin sejuk.I tak pakai pape pon.err..tahan je lah.orang lain sibuk bawak sweater tebal.itulah akibatnya pergi tidak dirancang.

4 comments:

Amirrah Zawani said...

wahhh bestnya.. siap ada bumblebee lagi.. haha!! i pun baru pg genting 2 kali =_=

Arine Romano said...

hahaha...
tu lah..
u ta g ker?
err..2 kali?
wah!!!
i ni nme je duk kl da lme, tp bru skli je g..

Farhan Ibn Yahya said...

miss g jalan bukan nak ajak i...
grr...

Arine Romano said...

farhan:
bahahahaaa..ala..ni g pon ta plan lah..cmne na ajk..