Thursday, December 23, 2010

| kali ketiga♥

this is chicken mushroom swiss plus with green apple
RM11.90+++
at Dessert's Bar KLCC
not bad.sebab time lapar sangat.
atas plate ni ada ayam dibelah dua dalamnya ada black paper mushroom, 
ketang putar dua skop bersama garlic bread and with salad.


 after that, I terus pergi ke Pavillion semata-mata nak tengok pokok krimas.
di sana banyak sangat pokok krimas kat dalam dan luar pon ada..
really nice..
kt KLCC tak banyak macam Pavillion.
tapi ni je lah sempat I shoot..
ramai sangat nk bergambar kn??

 taken by Pendita

 haha.tengkorak macam ni ada nk beli ker?

ini belon.macam-macam binatang ada disana.
really cute. ada kucing, anjing, kura2, babi pon ada tao.
tapi babi lah pling rendah, sbb kaki pendek.
tapi I suke ngn katak sebab comell pulak.
tapi belon ni boleh tahan kurang seminggu, den boleh refill kt butik tu juga.
belon ini pakai gas helium.
kalau nak tiupsndiri, memang telentang la belon ni.
harga paling murah RM40 sahaja.

 ini pon belon juga.tapi ini untuk hadiah sahaja.
hadiah dalam belon dikenali sebagai belon matrik.
harga dalam RM60 sahaja.
really nice.
ada satu hadiah, dalam belon ada bear.
comell sangat.

 ni camera.pada I baru la tao lagi pasal nih.
harag pon mampu milik juga.
stail sangat kalu di gayakan.
akan datang lah I nk beli..
hehhehe

the end...

6 comments:

Budak Giler Cadbury said...

u ble na bwk i g sini lak :)

Bunga said...

SDAP LAH MKNAN KAT ATAS TUE!

Arine Romano said...

Budak Giler Cadbury :
bule u...i tggu je u dtg kL ni...ble???

Arine Romano said...

bunga:
mmg sdp pon.jom la dtg...meyh la...

nub said...

11 hengget tu ceqq ley beli 3 cakoeyteow kat maulana.kecik punya 3 hengget stengah.


ujung2 sem,doit kopak.

hahak

Arine Romano said...

nub:
haha..ala...bru 1dt time i test.tak slh kn kn..tu je dpn mata dan i lalu kt situ..lapa sgt..cakoeyteow fav i..tp murhnye tmpt u...i kt jb rm4 tao...atao lebey!