Thursday, December 23, 2010

| boredom

burung hantu sentiasa berada dimana-mana walaupun disiang hari :D

hello stalkers and follower

hari ini I spend time penuh untuk diri sendiri. yeah. I suka sorang-sorang. tenang je. lokasi sekarang di Bangi Kopitiam Setiawangsa KL. sudah 2 jam lebih I lepak kat sini.haha. hari ini malas nak hangout lagi. sebab semalam sudaaa puas berjalan. itu pon da separuh nyawa je tinggal. mana tak nya, dari KLCC ke Bukit Bintang. rasanya I dah pencen dari berjalan jauh.grr.. tak lincah macam selalu. dulu jalan mesti gear sampai 10 jadinya.haha. zaman sekolah dulu boleh la. muda lagi, sekarang usia makin meningkat, kesannya metabolisme makin kurang. lepas ni, I akan tamatkan pakai no maxis dan akan beralih ke line celcom pula. insyallah. no pon sudaaa dalam tangan. semalam I tidur tak lena. tidak mengapa. mungkin penat sangat. pada hari ini I nak online je lah. lama tak online walau baru 5 4 hari tak online. rindu sangat nak menaip blog.tak lama lagi I dah nak masuk kolej. mungkin Insyallah, segalanya akan berubah. moga-mogalah apa telah di rancangkan. gembira dihati tidak boleh di luahkan melalui penulisan begini. tak sama apa yang hati ini laluinya(cewahhh.spotan je ni.)kat sini kalau ada pakej tidur, I dah overnite sini daa.^__^


(click here for more)
 I got from my friend  damn awesome and gorgeous.
I want want want

12 comments:

nub said...

slipar tadak?

hahak

Arine Romano said...

nub:
ta de lah u.ni tok girl je.selipar i ta sure.ni je i jmp..

tieha ismail said...

whoa...ed hardy tuh...

zOeY zAu YaH said...

wedges itu sgt gojes okes! i like!

syamimi fatin said...

suka rantai tu... and the wedges also! :))

Budak Giler Cadbury said...

u blanje i ok :)

aliza said...

wah..chantek wedges tuu :)

Arine Romano said...

tieha ismail:
hehhe.mst u ske kn kn!!!

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH:
haha.i dpt 1 pon jd lah.tp lom mmpu ag..

Arine Romano said...

syamimi fatin:
i pon u!! i nk cr 2 2 hot stuff tu...

Arine Romano said...

Budak Giler Cadbury:
hehheh..u dtg cni la k...

Arine Romano said...

aliza:
tahu ta per.i nk cr 1...