Monday, May 16, 2011

| Jco Dunot & Coffee

Hello pretty people(!)
Dimasa I tengah belajar, I belajar betul-betul. Masa cuti macam ni, I cuti betul-betul juge. hehe. btw, I sebenarnya meroyan nak makan donut. Fav donut I Jco anf Big Apple je. yang lain black list terus. Sejak I sakit ni, asyik nak cari makanan yang manis je. Of course I ingat donut. Coklat I kurang lah dan I bukan giler kan coklat. Plan nak pergi berdua je dengan adik. tiba-tiba je I teringat kawan baik si Yana. nasib baik dia on je bila I ajak dia out sekali. tapi petang boleh hujan kan. nak tak nak redah sahaja lah. berteman kan hp di tangan texting with my sayang non stop. mana boleh tak text. haha. padahal dah jumpa semalam tengok movie Kongsi. Ramai betul orang book tiket sebelum waktunya kat Jusco Tebrau. Tak pasal-pasal kena cari cinema lain kan.nasib baik lah ada sit couple kt Today Mall. tu je la yang dekat. malas nak redah sampai ke CS. payah nak cari parking kat CS walaupun bukan I yang drive. Berbalik cerita I nak makan donut. I order air chocolate forest. eawww! tak sedap lak. rasa nak muntah dan muak bila I rasa kan. RM12+ lak tu. grr. nyesal nyesal! haha. 





 Lama sangat tak jumpa Yana. Rindu siot kat you. time ni jela boleh kita spend time. you busy, I pon busy. Lepas ni kita lepak-lepak lagi ok? jumpa pon kejap je ni. 


Thanks alot for today. Love u yaw!



Both of you sweet sour couple.haha :)


Lovey this capture  

Syg, minggu ni tgk movie Pirates lak ea :) 

2 comments:

Manjer yanawan oweys said...

nti kite hangout lagi k dear! thx yaw! miss you !

Organik Aceh said...

Nice posting, keep on update and happy nice day for you.