Saturday, April 16, 2011

| breathless

I cuba tenangkan diri dari dugaan yang I hadapi sekarang ni.
terasa berat mahu dipikul
lagi-lagi final exam dah dekat sangat ni
tapi satu je pesanan dari si dia 
"kalau tak salah jangan fikirkan sangat.buat tak de benda je"
(terima kasih tolong kurangkan beban di hati ye)
ada lagi pesanan dari best buddy
"berani kerana benar, takut kerana salah"


ILoveY damn much.
dan selalu  katakan sayang pada saya
always be my side
:))

7 comments:

miss ontel said...

ape2 pun dugaan kte kne hadapikan :)!yes that's true.brani kerana benar.takut kerana salah!even mimi xtau ap2.hope sys Ar dpt hadapinyer :)

zOeY zAu YaH said...

tak perlu takut ok? saya tak tahu apa masalahnye tp apa pun yg terjd bertenang saja.buat mcm takde apa.berani berhadapan dgn masalah lbh menengkan dari lari dari masalah.insyaallah everything will be allright..bykkn berdoa smoga semuanya ok.

mrs.ZB said...

alalalah .. sweet .. when he will aways be there f0r u n0 matter wut arine, it means that he was the 0ne f0r u .. btw i rase da bnyak kaLi i ckp tP bL0g u i suke giLa!

Arine Romano said...

miss ontel:
heheheh..ok2.xyh pk.nt xd la bnd tu jd mslh..thnks sweety

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH:
xlah..xtakut pon.cume risau.skg da jd slh fhm.nk jelaskn rse da xd gunenyer.so, hopefully akn jelas tok akan dtg nt.thnks pretty

Arine Romano said...

mrs.ZB:
hehhehe..so nice when u said like dat.thanks so much yeah..
i pon suke u lah.lu cntik lorhhh

afi sj said...

;) nice ! sweet !
btw, gudluck in yr paper ya aryne.

tc.