Monday, April 18, 2011

| blog pilihan

Hello and morning pretty people.
Jarang pagi2 macam ni I nak post. ini pon I tengah layan Suria fm kat online. Fav stesen radio selepas Hits fm dan Fly fm. channel lain, I tak amik port. boring! nasib baik line wireless I baik. kalau tak, memang hari2 I dengar lagu berulang beratus kali sampai lagu hindustan, lagu raya I layan tao. Elak xnak bosan tahap gaban. grr. Rabu ni I da start exam. that's why I post. Lepas ni I da jarang post nanti sampai 4 Mei. Kalau post pon cecite I tak best. Ketandusan idea. I post just sekadar suka2 je. boring kan. Mengisi ruang yg kosong dengan 'date' dengan blog I jap. Asyik FB je. Boring ah. Ok here, I nak post pasal blog pilihan I. maksudnya, yg selalu ambil berat pasal blog I, I suka baca blog dia walaupun tak kenal kan. Ada yang blog I jadi stalker sebab blog cite dia best. Lagi satu sebab blog dia cantik dan tuan blog tu skali.  kadang2 juga I tunggu lah 2 3 hari then, baru tengok post mereka2 ni dari masa ke masa. Jom tengok blog pilihan I. satu persatu I story ok.  :)) Blog I post ni secara random je. tak de yang pertama kedua atau seterusnya. korang tetap blog pilihan I ye. 

#1: mrs.ZB
(BW here)
Thank you babe. you suka blog I yang story tak seberapa.
u pon rajin kumen blog I.
hehe
for those yg belum BW persilakanlah ye.
Honestly, u cantik macam model.
if me not mistaken, u stay JB kan?
nanti u add FB I ok.

(BW here)
ini gadis selalu juga lah I terjah.
haha. 
penulisan dia mmg kelakar macam budak2 juga.
tapi ceria lah.sebab blog dia ni selalu update.
penah seminggu I tak online, memnag banyak post dia I tertinggal.
cara dia makeup sendiri lebih kurang dgn I.
tapi I biasa aje.

(BW here)
this is my friends.
wujudnya blog dia ni apabila si mamat ni minta tolong dia ajarkan blog.
sampai lah sekarang ni dia pandai sudaaa.
kalau dia ada dia tak tahu memang dia refer pada I.
cuma dia kurang followers.
I cuma pesan kena rajin.tu aje.
I pon dulu je rajin sampai 400 sekarang dalam masa setahun.
cuma rajin tak rajin je.
keep it up Paan!

(BW here)
Ini best friend I. senior kolej I juga.
comel je blog dia ni dgn BF dia.
blog dia sangat simple.
tapi dia jarang sikit post.
kalau ada cerita baru dia post.

(BW here)
ini pon blog kawan kolej I juga.
senior kolej I
dia juga mentor I masa blog baru2 nk up.
hehe.
pape pasal blog, memang I refer dgn dia.
penah lah juga kena marah dengan dia.
tapi I tak pernah heran dia nak marah ke apa.
yang penting I belajar apa itu blog.
Tapi I tabik lah blog dia yang super awesome ni.
cuma dia sekarang jarang nak post.
sebab dah busy sejak2 dah degree ni.
setiap post dia memang damn funny lah.
Thank you beb!

(BW here)
rasa2 korang mesti pernah tengok kan blog dia ni.
fyi, blog dia lah yang pertama I baru2 nak cari followers.
padahal I dah lama ada blog.
cuma kurang aktif. masa tu suka2 je terjah blog orang.
sekali tu kebetulan memang I nak cari blog orang yg stay JB.
yelah kan, time tu me a newbie in JB.
saja cari kawan.
tup tup jumpa mamat ni.
pernahlah jumpa dia sekali je, tapi tak tau lah bila nk jumpa lagi kan.

(BW here)
I suka baca pasal dia.
tak tahu mengapa. 
tapi setiap kali dia post, mestilah I baca.
btw, she's so pretty.
blog dia pon amat simple.
comel aje ada candy background dia.
hehe

(BW here)
she's my best friend and also my room mates.
dia jarang post.
kalau ada story, memang dia post lah.
blog dia pon amat simple.

(BW here)
she's my friend.
tapi dah lama tak jumpa.
last I jumpa masa I form5
I kenal pon dari BF dia yang comel tu.
BF dia kawan baik juga.
ada lah juga 3 tahun, I guess.
tapi I memang suka baca blog dia yang gile2 ni.
the latest header dia nampak comel2 lak tu.
jangan tukar2 ye.

(BW here)
Ini gadis kawan lama I dari sekolah rendah.
tapi lama gile tak jumpa.
lebih juga lah 10 tahun tidak ketemu.
tapi kitaorang always connecting lately.
orangnya petite gitu.
ko memang giler r la pompuan.

(BW here)
dia kawan baik saya di alam maya.
I ajar dia buat blog sampai dah cantik macamni.
kalah I tao.
btw, good job dear.
u rajin dan cantik jadinya.

(BW here)
hey babe.
u suka tol tengok blog u latest ni..
more better.
dah cantik dah.
jangan tikar2 lagi ye.
hehe

(BW here)
familiar tak blog ni dgn korang.
for those who belum kenal lagi, rajin2 lah ye baca.
kalu bosan2 boleh lah baca.
pasti ramai yang suka.
hehe

(BW here)
Sebab dia sangat cantik.
I memang suka tengok perempuan cantik2.
hehe.
me not lesby yeah.
blog dia pon simple je.
but intersting.
apa dia post I baca.

(BW here)
super model.
sape tak kenal kan.

Study study study
sayang sayang sayang
never die

8 comments:

Chuck said...

Yeahhh. Blog I ada. Hehehe. Thanks babe. :)

missh aryeika said...

; yeahh ! belog missh pon ade larh :)
missh suke n3 neyh ..
tenkiu dear 4 review ....

zOeY zAu YaH said...

waahhhhh saya ada..sik2 terharu..tq ya huhu

Farhan Ibn Yahya said...

hahaha...giler gaban ko ekh?
terharu giler aku tgk blog ko...
rse nak nangis pon ada tgk post ko nie...
siap aku pon ada...
cun la ko...hehehe...
tanks for this post...
like it...

mrs.ZB said...
This comment has been removed by the author.
mrs.ZB said...

; darL .. tengs f0r the p0st , unpredictabLe neh u wt p0st g2, jd 0ne 0f them p0n da best neh .. terharu sgt neh .. i duk tman n0ng chik jew yunk .. u?

DORAETYA. said...

Blog ZATUL memang best :D

Budak Giler Cadbury said...

yess blog i ada :) thanks dear :) sory i baru on9 and baru dapat blogwalk... i luv you <3