Friday, March 11, 2011

| paparazi


Statement di atas ini ditujukan pada I. kurang hasam betul orang tua. dia ingat I ni jenis macam tu ke? tak sangka lak dia beria nak post macam ni. kalau lah orang tahu cerita habislah I. tapi pada I tu semua fake. pantang I buka suara je mula lah nk bahan. I ni perawan naif je. bukan perempuan yang senang ko cari makan. tapi apa pon kau member aku dan ko sendiri kata aku ni membe baik kau. so, aku tengok akn aje lah post ko anta kelmarini ni. dalam diam ea ko. nasib baik Botak bagitao tadi. grr! 

3 comments:

Budak Giler Cadbury said...

sabar ye syg...

Arine Romano said...

Budak Giler Cadbury:
haha..i xd hall la ngn mmbe i ni..die ok.cume suke je wt line pns.hahaa

Farhan Ibn Yahya said...

giler kentang mamat tue...
sape tue...
cakap sikit...