Monday, March 7, 2011

| cerita hari minggu

Hello handsome people(!)
Seperti biasa I kekurangan kata-kata dalam penulisan. Jadi hanya photo-photo yang I upload ni dapat membantu I bercerita. lagipon I busy dengan assignment yang tidak pernah lekang dalam fikiran ni. So curi-curi masa juga. Sudah 2 minggu I tak balik JB. nak xnk I kene balik juga. Kalau I tak balik lagi maknanya genap sebulan I tak balik JB. minggu ni I ada event. Support event member. baru kelmarin dengan adik I dan semalam I pergi shopping dengan Botak.haha tapi disini I xnak show apa yang shopping lagi. nak suprise. after dinner nanti I akan show with Botak()

lepas makeup I pose jap.
jarang I nak shoot gambar macam ni.
atas I penuh dengan barang peribadi.
sebahagian macam picture ni lah.

kelmarin(sabtu) ada jemputan kahwin jiran.
3 minggu ni dah 3 kali pergi kenduri kahwin orang je.
tapi I tak makan pon.
jemu makan nasi minyak je tiap-tiap minggu.

baby boy I pegang ni dah pandai berjalan.
baru 2 minggu I tak balik.
kalau lama I tak balik dah boleh berlari agaknya si bulat ni.
Rindu gile si bulat ni!!!

esoknya pula I nak pergi Giant Plentong.
beli barang-barang.
sementare tunggu my bonda, pose dalam kete ni..
lama tak balik, rindu lak kt i10 ni.
hehe

I akan pastikan I dah pandai drive sebelum raya nanti.
pakcik-pakcik I da sound tegak, kalau balik kampung i ynag kene drive.
bukan bonda I lagi.
boleh ke cik Arine Romano drive?
I baru je ada lesen L.
tak tahu bila nak sambung lesen P.
malunya bila ramai dah pandai drive.
I tunggu si PJ ajar I drive.
I boleh drive cuma tak yakin je.
ayat macam kalis kan.

muka I tak sama dengan bonda 
I ikut muka arwah abah.
I paling suka la picture anak beranak ni.
mesra kan kan.
tapi sekarang bonda I makin kuat bergurau.
touching pon dah pandai.
dah habis shopping beli barang private, bonda I yang bulat ni meroyan lak nak makan piza.
haha. I pon lama tak makan pizza.
yummy yummy!!!
tapi I makan spagetti udang tempura.
tak pernah try. superb juga lah.
maybe lapar. bedal je.

tak ada keje.

ni adik I yang nombor 2.
sama tak dengan bonda I?
kalau tak sama tak tahu lah dia ikut siapa.
haha 

bonda I kata ni muka natural dia.
haha.
memang hentam guraunya tu.

ok habis sudah I bercerita pasal hari minggu family I.
selepas makan I pergi City Square(CS) dengan Botak I lak.
pergi shopping baju dia.
susah orang macam dia tak reti pakai baju kemeja pergi dinner.
then dia jemput I dan hantar I sampai Bandar Penawar.
terima kasih sayang saya ye(!)
kenapa semua picture I edit hitam putih?
jawapannya, hitam putih itu warna kehidupan dan kenangan kita bersama.
so, saja2 je post kali ni I buat lain dari yang lain.
lepas ni tunggu ye post yang lagi best tao
tadaaa!!!

setiap hari lah sayang dengan kata-katanya sahaja(!)

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

happy family =)

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH :
yeah..
happy go go dance!

fyna said...

tomey2 je pic..
luv it..

Arine Romano said...

fyna:
tQ fyna..
hehhee

mrs.ZB said...

arine .. nice p0st .. gmba u sume cntek ! suke ! ;)

mrs.ZB said...

arine .. nice p0st .. gmba u sume cntek ! suke ! ;)

Arine Romano said...

mrs.ZB
tQ dear..
hehe