Tuesday, March 15, 2011

| Dinner::Love'N'Beauty

Hello boyfriends and girlfriends

Last Saturday(12March2011),
Early Morn:: 830am
I bersiap-siap nak pergi ke JB dengan Izni pergi shopping. awal kan? tiket bas MaraLiner 915pagi. So dalam kul 1030 kitaorang dah sampai di Jusco Tebrau. sampai disana kitaorang survey dulu. hampir 4jam juga lah kami pusing entah berapa kali 1 jusco tu. Izni shopping sakan! haha. macam-macam kami beli fake lash, foundation, eye shadow, nail polish, clutch, contact lens, necklace, bracelet, heels, red rose. tapi yang paling banyak shopping of course Izni sebab I already prepared before. masa nak balik, JB its raining.grr! nasib baik I texting with my Bandar Penawar tak hujan. sampai je rumah dalam pukul 4++ ptg. I sempat lagi membuta jap. hilangkan penat sebelum bersiap-siap. kira bernasib baik lah kan I tahu macam mana nak makeup smokey eyes. First time I pakai contact lens color purple sendiri. tapi I main agak je macam mana nak pakai. ambil masa 10++ minit jugalah terkial-kial I nak pakai sebelum makeup.bersiap-siap adalah satu jam. baju my belum I pasangkan rose kat bajunya.  disebabkan rose lah kitaorang lambat dan paling lambat datang sampai tertinggal satu performence je. event ni I boleh bagi 3++ stars je. sebab penceramah di hadapan damn bored! dah macam kem motivasi pon ada. macam tak function sangat lah. tapi lepas penceramah tu habis je dah ok dengan adanya aktiviti Lucky Draw, Dance King, and Prince and Princess. 

My Patner in Crime

Izni Kaiyisah Alsagoff
my best buddy

Ain beside me

and also Quedut was here

Diyana looked so damn gorgeous with the black suite

Hawa is little girl

My little bro.
(Khairul Affendi)
Congrated your 2nd winner in Prince and Princess
nanti kau sem4 tak sempat aku nk join event kau.

He was so hard to make a sweet smile.
Gosh lah!

couple always make it trouble.
haha ^.^

Lastly, I belajar memandu lepas function.
MyBoyfriend name is Fariz ye.
boleh pula hujan lebat giler!
agak menggelabah juga I drive.
apa pon I kene juga psiko disebabkan I 'tak focus' je.
Muke I terus je masam bila En Fariz tanya macam tu kan.grr!

he was texting me: "cayok sayang. kan da pandai tu."
(Thank You Sayang *touching)


sy no 2 org yg paling penting/syg dlm hidup awak selepas family awk(!)
 You deeply, madly, completely

8 comments:

rena. said...

ewaaahhh, dah slow2 introduce dah tu.. ;p

rena. said...

ewaaahhh, dah slow2 introduce dah tu.. ;p

paesh azek said...

wahh , mula2 xmenafikan dengan sidia . skunk . oushh . hehehe

zOeY zAu YaH said...

u ni kecil molek je kan? comel! haha

Arine Romano said...

rena:
haha..
in progress lah...

Arine Romano said...

paesh azek:
haha..ko mmg la pngai..
ak kn jns diam je...
xkn mau kecoh2 lak an an,,,

Arine Romano said...

zOeY zAu YaH
haha..a'ah...
mmg saiz2 baka kecik2 je..
i pling rendah di atr kwn2..

missh aryeika said...

comel .