Saturday, February 19, 2011

| Belated Day♥♥♥

hello pretty people.
Last Tuesday(15Feb), my belated day dan Salam Maulidur Rasul. Seawal pagi pukul 8++ pagi I dah keluar ke rumah dalam perjalanan ke JB. Semata-mata nak nak celebrated birthday. Sampai JB dalam pukul 10++pagi. Tapi masa celebrate boleh lak I selsema dan sneezing non stop sebab I tak cukup tidur.haha. Btw, I'm quit happy happy and happy. daripaada pagi sampai ke malam I baru balik sampai bandar Penawar. I makan je sepanjang hari. makan kek, kFC, McD, kenduri tahlil rumah Botak♥  See, all photo below :)
-
-
-

 Vanilla Almond

 I love you more Bonda

 my love Sis, Azurine 



 tHank you so much for my big family

 Thanks a lot kakak, brilliant time with you 
more wild gosip!

suprised !! my housemates buat kejutan!!!
I sampai je rumah, siap-siap mahu ke keluar, tiba-tiba 'blackout'
masa tu, I tengah on the phone dgn kakak.
I buka pintu bilik,
then, diorang nyanyi lagu birthday utk I.
so, I dapat 2nd cake lagi..
thank so much to Ya, Jawe, and Fira sebab korang bersusah payah cari kek malam2.
mana ada orang jual kek kan malam kat Penawar.
sayang korang!
(picture korang akan di upload lagi)




BLOG CHOICE(!)


 blog from Izni Kaiyisah,
thank so much babe(!)
You are the first buddy, wish I panjang berjeler-jeler.
I got the first text you wish my birthday.
love you, Izni♥

tQ so much my kucingkuh♥(Nina Syakira)
you, buat ucapan untuk I di blog you yang cantik nih.
I really love it(!)

tHanks a lot to Farhan.
my 'student' wish I di blog kesayangan kau ni
haha.
I loike your every entry you post.
at least you try the best writing.
good Job(!)


I got a new name, Nadia
so, they decided my glamor name is Arine Nadia Romano.
omGosh!!!
Every second, you make me  my heart always love you
 "selamat hari jadi sayang"
        

3 comments:

ooh dyanna said...

happy belated buffday babe.

Budak Giler Cadbury said...

ur welkam dear :) <3 u

adnur2930 said...

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com