Saturday, December 4, 2010

| ikut kata hati (!)


hello pretty people, silent readers and followers

Hari ini I bangun lambat sebab semalam I tidur hampir pukul 5 pagi melayan max kay ym. memang tak tidur I dibuatnya. Jadinya , I bangun dalam pukul 11 lebih itupun I dapat text dari Paan. Terima kasih lah kejutkan daripada dibuai mimpi. Tapi soalan kau tanya macam patut dan tidak patut je kan? haishhh.. Tq for short (trademark aku)sebab kau memang kawan baik yang selalu ambil berat pasal I ni.hehe. topik I hari ini ‘follow your instincts’. pada I ini ‘big title’ untuk I cerita dan kupas. I pon sekarang tengah mencuba mengikut kata hati. tapi benda yang sama hati ini berkata-kata. betul ke? hmmm…(?) secara positifnya selagi benda itu betul dan tak salah lah kan? haha. selalunya ‘follow your instincts’ orang yang berkeadaan tidak tahu membuat keputusan yang tepat.sama ada dengar kata orang atau dengar kata sendiri. dua dua pun boleh sebenarnya 50/50. selalunya mengambil masa bergantung masalah yang di alaminya. jadi buat lah yang terbaik untuk diri sendiri atau orang lain. tapi orang macam ni susah nak buat keputusan yang tepat. kalau boleh mahu nak mengelakkannya. I tak suka berserabut. semuanya I kene ambil masa yang agak terlalu lama kot. ok. I mahu tengok tV pula. bye people (!)

3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

huh! so what??? grrr.tak paham entry nie..

Terkini: Perempuan Dan Nasi | Microsoft Apple | Peti Mel Suara

hamzah ian said...

haha

Arine Romano said...

fahmi: err..kaw ta phm ta pe..myb ta cmpi pe kt kaw kot...

hamzah: err