Friday, November 5, 2010

annoying me.



3

2

1
(starting from on the bottom)

"no need to over act if you don't know who I am."

moral: jangan cari pasal.dia ingat I ni adik-adik dia ke apa.so, please don't over act.
tapi bak kata orang, kalau selalu cari salah orang diri sendiri terasa kan.
padahal status I ni pon bukan refer dekat sesiapa.Atas dasar 'suka hati aku nak wall apa pun'.
I'm not like you yang suka sibuk hal orang.
Now, you dah 'happy' still nak kacau aktiviti I lagi?
tak cukup I dah bagi apa yang you terkejar-kejar sangat.
memang sungguh orang macam you tak tahu berterima kasih.